Връчихме „зелен Оскар“

Връчихме „зелен Оскар“

Кампанията на ЕК „Европейска седмица на мобилността“ за първи път даде своя награда на бизнес конкурс! В рамките на инициативата на b2b Media “Най-зелените компании в България” потърсихме компания или неправителствена организация с принос към по-чиста градска среда, към разумно придвижване и активен начин на живот.

Сдружение “Национална асоциация по велосипедизъм” взе специалната награда за проекта си „До работа с колело нон стоп“ и сертифициращата програма „Работодател Велоприятел“, която цели стандартизиране на предпоставките за поощряване и подпомагане на служителите да ходят на работа с колело. Сдружението е представител за България на Европейската велосипедна федерация (ECF).

Като изпълнител на кампанията на ЕК за България, агенция Интеримидж прецени, че това е кандидатът с най-голям потенциал за развитие спрямо ценностите на „Европейска седмица на мобилността“. Наградата беше връчена на Евгений Апостолов от Катя Димитрова, CEO на Интеримидж по време на елегантна церемония по раздаване на призовете в хотел Хилтън, София.